Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Wat biedt Juridische-hulp.be

Juridische-hulp.be biedt juridisch eerstelijnsadvies aan in pakketten tegen een vaste (forfaitaire) prijs. De samenstelling van de pakketten kan gaan van een helder eerste antwoord op juridische vragen, het plegen van overleg, tot het opstellen of nakijken van documenten, contracten en verkoopsvoorwaarden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op onze diensten. De pakketten blijven 1 jaar geldig en kunnen naar wens verlengd worden.

Via onze pakketten ontvangt u op korte termijn eerstelijnsadvies. Is uw vraag hoogdringend? Dan kan dit sneller verlopen. U hebt de mogelijkheid om uw vraag of probleem online toe te lichten en alle nodige documenten door te sturen die van belang zijn voor een correcte inschatting. Wij zullen u dan vervolgens contacteren. U krijgt in een begrijpelijke en correcte bewoording praktische informatie.

Juridische-hulp.be biedt u vele voordelen. Aangezien uw aanvraag en follow-up online en telefonisch verlopen, wint u heel wat tijd. Misschien bent u weigerachtig om bij een juridisch probleem onmiddellijk een advocatenkantoor binnen te stappen omdat u de kostprijs moeilijk kan inschatten of omdat u slechts een eerste gesprek of advies wenst? Juridische-hulp.be biedt daarom pakketten aan met een duidelijke inhoud en vaste prijs.

Hebt u vragen over onze werkwijzen? Kijk dan snel onder FAQ's na?

Over ons

Het juridisch advies wordt geleverd door Dries Lowyck, advocaat ingeschreven aan de balie van Brugge en Gent, en geformuleerd op basis van zijn brede kennis en jaren praktijkervaring in verschillende rechtstakken. Uw vragen worden in alle vertrouwen behandeld en het aangeboden advies is steeds to the point en gericht op uw situatie.

Aangezien het gaat om eerstelijnsadvies, krijgt u snel een duidelijk beeld van uw situatie en wat u kan ondernemen. Wenst u verdere opvolging, dan kan u een uitbreiding van uw pakket of een gesprek voor een diepgaander uitspitten van uw problematiek op ons advocatenkantoor aanvragen. Wij kunnen u eventueel doorverwijzen naar andere, specifieke of gespecialiseerde, instanties.

U kan er tenslotte op rekenen dat het juridisch advies correct en direct van toepassing is op uw vraag. Door Juridische-hulp.be vermijdt u te moeten vertrouwen op onjuiste of verouderde informatie die men dikwijls via het internet vindt. 

Heeft u een specifieke vraag in een minder courrant rechtsgebied of  een gespecialiseerde vraag? Dan kan Juridische-hulp.be terugvallen op een netwerk van specialisten waarnaar u vervolgens kan doorverwezen worden.  Een correcte inschatting van uw situatie en doorverwijzing kan immers ook een grote hulp vormen. U dient niet nodeloos te zoeken naar de juiste hulp.